Lief Voor Je Lijf

Lief voor je lijf

De online cursus waarbij je toewerkt naar een betere relatie met je lichaam, een positief lichaamsbeeld, meer liefde voor je lichaam.


Een diepgaand traject waarbij je op eigen tempo doorheen verschillende modules gaat. Een traject waarbij je leert om met mildheid naar je lichaam te kijken, om beter voor je eigen lichaam te zorgen, om je lichaam te leren aanvaarden, om jezelf te wapenen tegen de invloed van het schoonheidsideaal en allerlei schadelijke beelden vanuit de media.


Je creëert, met mijn ondersteuning, een fijne relatie met je lichaam. Je leert weer genieten en plezier te beleven. Je leert weer te ontspannen. 


Je bouwt een stevig fundament, van waaruit je stap voor stap verder kan gaan en steeds meer liefde kan ervaren voor je eigen lijf!

De cursus

VIDEO'S

4 uitgebreide modules met in totaal meer dan 20 video's, om zowel theoretisch zicht te krijgen als om je mindset te verbeteren rondom je relatie met je eigen lichaam.

AUDIO-OEFENINGEN

Verschillende audio-oefeningen om te vertragen, om je inzicht te doen krijgen in je relatie met je lichaam en je te doen oefenen in liefdevol omgaan met je lichaam.

SCHRIJF-OEFENINGEN

Heel veel schrijfoefeningen en denkoefeningen om nog bewuster bezig te zijn met het proces en je relatie met je lichaam te verbeteren.

MODULE 1: JIJ EN JE LIJF

In deze module krijg je zicht op wat er allemaal invloed heeft op je relatie met je lichaam. Je krijgt inzicht in hoe die momenteel is, maar ook waar je naartoe wil. Je krijgt inzicht in hoe het proces zal verlopen naar een fijnere relatie met je lichaam.

MODULE 3: JIJ NAAR POSITIEVE VERANDERING

Je onderneemt actie en begint stilaan positiviteit toe te laten rondom je lichaam. Je zet verdere stappen in verandering en gaat steeds beter zorgen voor je eigen lijf.

MODULE 2: JIJ IN BEWUSTE VERBINDING

MODULE 4: JIJ BENT MEER DAN JE LIJF

Je leert als een neutrale observator kijken naar je lichaam. Je leert om jezelf bewust te worden van wat je allemaal voelt, denkt en ervaart. Je krijgt heel wat oefeningen om hier al mee aan de slag te gaan en stappen vooruit te zetten.

Je leert jezelf zien als een waardevol persoon, onafhankelijk van je lichaam. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf. Je werkt toe naar jezelf in de wereld zetten als een krachtig persoon die zichzelf goed kent én de moeite waard vindt.

Loes - Body en mindset coach

Hoi, ik ben Loes! Ik begeleid met heel veel plezier mensen naar een fijnere relatie met hun lichaam. In het dagelijkse leven doe ik dat in coachinggesprekken. In deze cursus doe ik dat via videomodules.


De vaardigheden die ik in de coachingsessies aanleer, heb ik vertaald in een cursus die je leert om veel meer in je eigen kracht te gaan staan en meer te vertrouwen op je lichaam. Door de verschillende oefeningen is het geen theoretische cursus, maar wel actiegericht en concreet. Zo kan je echt tot verandering komen!


Dezelfde methode paste ik ook voor mezelf toe. Na een jarenlange eigen zoektocht leerde ik ook om stap voor stap meer van mijn eigen lichaam te gaan houden. Ik leerde om te luisteren naar mijn lichaam, om er op te vertrouwen, om zelfzorg in te bouwen.


De cursus is dus gebaseerd op:

- mijn ervaring in het begeleiden van honderden mensen via coaching

- kennis die ik heb opgedaan in mijn studies voedings- en dieetkunde, toegepaste psychologie en heel wat extra opleidingen

- mijn eigen pad naar meer liefde voor mijn lijf en de coaching die ik hierbij kreeg

- wetenschappelijk onderzoek, verschillende boeken, webinars die ik hiervoor raadpleegde

Praktisch


Wat krijg je?

» Toegang tot de Online cursus met o.a. 4 uitgebreide modules die je volgt waar en wanneer je wil op je eigen tempo.

» Meer dan 20 video's, met meer dan 5 uur aan lesmateriaal.

» Verdiepende audio-oefeningen en schrijfoefeningen voor het inoefenen van alles.

» Ben je bij de eerste 5 kopers, dan krijg je bovendien 45 minuten coaching er bovenop!

Prijs van de cursus

Je investering voor de cursus bedraagt €379 (incl. BTW). 

Timing

De cursus blijft minstens 1 jaar toegankelijk. 

Wil jij ook:

~ Een fijnere relatie met je lichaam?

~ Meer zelfliefde?

~ Beter zorg dragen voor je lijf?

~ Een positiever lichaamsbeeld?

~ Jezelf beter voelen in je lijf?

~ Een betere connectie met je lichaamssignalen?

~ Meer vertrouwen in je lijf?

~ Positievere gedachten over je lichaam?

Veel gestelde vragen

> Is deze cursus wel iets voor mij?

Worstel je momenteel met je relatie met je lichaam, een negatief lichaamsbeeld, weinig connectie met je lichaamssignalen, weinig vertrouwen in je lichaam? Als je graag een fijnere relatie met je lichaam wil én je wil hier actief voor werken, dan is deze cursus absoluut geschikt voor jou!
Ben je niet bereid hier actief aan te werken of om hier wat tijd in te investeren, dan is deze cursus niet geschikt voor je.

> Hoeveel tijd ga ik hierin moeten investeren?
De video's zijn telkens tussen de 5 minuten en 20 minuten lang. Aan de opdrachten spendeer je zoveel tijd als jij wil. Hoe meer tijd je ermee bezig bent, hoe meer evolutie je zal opmerken bij jezelf. Ik raad aan om wekelijks tussen 30 minuten en 2 uur tijd hieraan te spenderen. Aangezien de cursus gedurende lange tijd beschikbaar blijft, is het niet erg om op een trager tempo vooruit te gaan.

> Gaat het mij wel helpen?

Ik geef jou de informatie en de tools, maar het is aan jou om hier actief mee aan de slag te gaan. Hoe actiever je ermee bezig bent, hoe meer je hier dus uit gaat halen. De oefeningen kan je ook de rest van je leven gebruiken en kunnen dus langdurig effect hebben!

> Dit is een grote hap uit mijn budget. Is het de prijs wel waard?

Ik begrijp absoluut dat je hier even over moet nadenken. Bekijk het even zo. De cursus bevat al minstens 6 uur videomateriaal én daar bovenop nog heel wat extra audiofragmenten en oefeningen. Bovendien kan je dit allemaal blijven gebruiken! Als je in individuele begeleiding dezelfde hoeveelheid uitleg en oefeningen wil, zal je veel meer uren nodig hebben én zal dit dus ook meer kosten.

> Welke betalingsopties zijn er?

Via de webshop kan je afrekenen met bancontact en visakaart. Indien geen van beide opties mogelijk zijn voor jou, of je botst tegen technische problemen aan, mag je me gewoon een mail sturen via 'info@dietisteloes.be' en kan het via overschrijving worden geregeld. 

> Word ik 1 op 1 begeleid in deze cursus?

Deze cursus is een do-it-yourself cursus. Dat betekent dat er geen 1-op-1 begeleiding inbegrepen is. Als je graag toch een individueel gesprek inboekt, is dat altijd mogelijk via 'maak je afspraak' in het menu of door een mailtje te sturen.

> Kan ik vragen stellen tijdens de cursus?

Dit kan absoluut, over alles wat niet duidelijk is, waarbij je meer informatie nodig hebt, waarbij je merkt dat er nog meer oefeningen nodig zijn... Je kan me gewoon een mailtje sturen via 'info@dietisteloes.be'.

> Kan ik me gewoon inschrijven?

Zeker en vast! Dat doe je door hieronder op de knop 'schrijf je in' te klikken. Dankjewel!